Föreviga speciella stunder

Att ta foton vid speciella tillfällen i livet är någonting som många gärna väljer att göra. Detta för att man ska ha kvar minnet och kunna plocka fram det någon gång framöver och kanske även dela med sig utav det till andra. Dessa speciella stunder kan vara allt ifrån dagen då man gifter sig, eller perioden som man väntar barn.

Det finns också stunder i den vanliga vardagen som kan vara trevliga att föreviga. Vid första tanke kanske det inte känns så speciellt att fotografera ännu en vanlig torsdagsmiddag hemma, eller ytterligare en promenad i skogen, men sanningen är att dessa minnen kan vara väldigt fina att plocka fram i framtiden. Till exempel kan dem få dig på bättre humör, ge dig tankar och reflektioner som du kanske inte tidigare haft eller få dig att ta kontakt med människor som du saknar.

Vinstgivande minnen
En del minnesvärda stunder kanske man tyvärr inte hinner med att få på bild, då de sker väldigt spontant eller oväntat. Detta kan handla om allt ifrån när ditt barn tar sitt första steg till att du vinner en riktig storvinst på Lotto. Det sistnämnda är ju någonting som du själv inte kan styra över mer än att du kan lämna in en rad och hoppas på att just dina utvalda nummer dras. Att du faktiskt har vunnit kan du sedan upptäcka antingen om du tittar på den direktsända dragningen, eller om du kontrollerar din rad i efterhand över nätet eller liknande. En del vinnare har ingen aning om att de faktiskt har vunnit förrän de får ett telefonsamtal från Svenska Spels vinnarombud, som alltid ringer och gratulerar alla som har vunnit en miljon kronor eller mer.

En vinst som man dock kan få förevigad på rörlig bild är om man skrapar en Trisslott och lyckas få fram tre tv-symboler eller tre klöver-symboler. Båda dessa betyder nämligen att man får besöka TV4:s studio Nyhetsmorgon, där man i direktsänd tv får skrapa en eller två ytterligare lotter, där en vinst alltid är garanterad. Här kan man vinna allt ifrån 50 000 kronor till en månatlig utbetalning på 100 000 kronor under 25 års tid. En sådan vinst kan minst sagt förändra livet och blir garanterat ett minne som man bär med sig. Att man då dessutom kan återuppleva det hela genom att titta på sändningen i efterhand gör att man gång på gång kan få chansen att uppleva den där härliga känslan utav att vara en riktig vinnare.